Zamieszczone przez hEllo)
Świece zapłonowe - jak "bezboleśnie" wymienić?
Zwiń
X
-
Dla takiej akcji to zaryzykuje rozwodem. :szeroki_usmiech Robert musimy na tą okazję wystroić auto!! :twisted: . Ale mam nadzieję że wieczorem i piątek lub sobota????Tagi: Brak
-
Dzisiaj postanowiłem wymienić świeczki, a tu klops. Ciężkie dojście pod kolektor. W dodatku potrzebny chyba specjalny klucz.
Czy ktoś to już może przerabiał ?
-
Komentarz
-
-
u mnie w 2.0 AQY tez jest kapowate dojscie :? Bez "specjalnego" klucza się nie obejdziesz
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Koledzy jak się dobrać do świec w AKLu. Mam 56 tyś przejechane auto "pali na tyk", ale dla zasady przydałaby się wymianka. Problemem jest tylko to że nie bardzo wiem jak się do nich dostać. A trochę boję się odkręcać kolektor
Komentarz
-
star200, ale skoro jest dobrze to po co chcesz wymieniać? :roll:
Komentarz
-
Jedź do warsztatu, który umie je wymieniać. Zapłacisz 80 zł i przynajmniej sam nic nie zepsujesz. Ja właśnie tak zrobiłem...Zamieszczone przez star200Koledzy jak się dobrać do świec w AKLu. Mam 56 tyś przejechane auto "pali na tyk", ale dla zasady przydałaby się wymianka. Problemem jest tylko to że nie bardzo wiem jak się do nich dostać. A trochę boję się odkręcać kolektor
Komentarz
-
To że chodzi to jedno, ale z upływem czasu efektywność świec spada, co może i ma wpływ na osiągi i zużycie paliwaZamieszczone przez Maru 123star200, ale skoro jest dobrze to po co chcesz wymieniać? :roll:
Komentarz

Komentarz